Secció 'Serveis via Internet' >> conferències
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
PRIMER DE TOT, GRÀCIES PER ASSISTIR

Estem a l'ERA DE LA INFORMACIÓ. Quan més precisa i exacta sigui aquesta informació, millor. I quina millor font d'informació que els especialistes que ofereixen conferències tractant un tema en concret ?

L'únic inconvenient és que les CONFERÈNCIES actuals estan restringides a un nombre limitat d'assistents encara que en ocasions els interessats puguin superar àmpliament la xifra establerta.

Igualment, l'altre gran inconvenient és la centralització geogràfica de les conferències, cosa que provoca que només uns quants AFORTUNATS puguin presenciar-les.

Ja va sent hora de canviar la situació !


Aplicat al món empresarial, la problemàtica seria la celebració de reunions en un punt distant del nostre lloc de residència. Realment ens interessa traslladar-nos centenars de quilòmetres per emprar uns quants minuts discutint sense arribar enlloc ?

No seria més senzill poder celebrar les reunions trobant-nos assentats plàcidament a la terrassa de la nostra llar ? Sense tràfic, autopistes ni hores malgastades al volant ?

Koali ha ideat la VIDEOCONFERÈNCIA, un servei que tot i existir prèviament, no ha arrelat en el món empresarial i científic com hauria de ser. No obstant, a Koali hem trobat la SOLUCIÓ i estem disposats a compartir-la per tal que la VIDEOCONFERÈNCIA esdevingui sigui sinònim de EVOLUCIÓ.


Si disposeu d'una activitat comercial que us obliga a realitzar REUNIONS periòdicament en les quals invertiu més temps desplaçant-vos que reunint-vos, no ho dubteu: tenim la SOLUCIÓ !

A partir d'ara podreu ASSISTIR a tantes conferències i reunions com desitjeu sense haver de fer ni un quilòmetre !<<< e-Comerç