Secció 'Serveis via Internet' >> curriculums
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
HI HAVIA UNA VEGADA ...

Qui seríem sense la nostra història ?

Tots els records, les experiències viscudes, la gent amb qui ens hem relacionat... En la nostra vida hi ha molts elements que han perfilat el nostre caràcter i han donat com a resultat el que som ara.

En el món laboral el missatge no pot ser més directe: CURRICULUM VITAE.


En el moment de cercar un treball, totes les empreses sol·liciten la presentació del curriculum vitae. Per què presentar aquest document tancat en un sobre i amb la mateixa aparença que el de la resta de sol·licitants ? Quin COP d'EFECTE produiria presentar un curriculum des d'Internet ? Amb imatge, so, video, demostracions a l'acte de les capacitats i experiència del sol·licitant ?


Com reaccionaria un empresa quan descobreix que ja no és necessari realitzar entrevistes per saber si el sol·licitant encaixa en el perfil de l'organitazció ? Disposant d'un CURRICULUM WEB elegant, seriós i encarat a un objectiu determinat, podem estar segurs que la següent entrevista a la que acudim tindrà un únic tema de conversa: FELICITATS, HO HA ACONSEGUIT !

Els curriculums web són un servei innovador que Koali ha ideat per omplir un buit existent a Internet. Inexistent fins al moment, aquest servei permet mostrar un diferència qualitativa en el món laboral.Qui pot oferir els resultats més satisfactoris si no és
l'empresa que els inventat ?<<< Portals