Secció 'Serveis via Internet' >> retransmissió
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
EN DIRECTE DES DE ...

On està un índex molt elevat de la població els diumenges a la tarda ?

Davant la televisió veient el futbol !

On està aquesta gent quan participem en un event esportiu ?

A Koali creiem que tant o més respecte mereixen tots els esportistes populars que participen en events esportius i un cop arriben a casa han de començar a explicar fatigosament totes les seves peripècies. No seria increïble que al arribar a casa, tots els veïns ens haguessin estat seguint ?Koali presenta el servei ideal per als clubs esportius i organitzadors d'events multitudinaris: la RETRANSMISSIÓ PER INTERNET !

Gràcies a la retransmissió per Internet, podreu deixar constància dels vostres events, recordar els fets més destacables i promocionar la vostra activitat UNIVERSALMENT.

Curses atlètiques, marxes en BTT, dinars populars, cerimònies especials, i un llarg etcètera d'events gràcies a Koali podran rebre el mateix TRACTAMENT que el partit del diumenge de la caixa tonta.

El servei de retransmissió per Internet, inexistent fins al moment, ha estat ideat per Koali amb l'intenció d'omplir el buit creat per la professionalització dels mitjans de comunicació.Desitjeu obtenir INFORMACIÓ detallada sobre aquest servei ?

CONTACTEU amb Koali per rebre més informació gratuïtament.<<< Conferències